Prezentare

Vila Lupilor este un complex cu apartamente de lux D+P+2E+M (S.C. – 1242 mp). Vila are o arhitectura deosebita si este amplasata intr-o zona cunoscuta a statiunii Sinaia, beneficiind de toate avantajele care decurg din aceasta amplasare: parc, magazine si nu in ultimul rand, un peisaj deosebit.

Constructia ofera un numar de 7 apartamente, cu 3 camere, cate doua pe fiecare nivel, la mansarda fiind un singur apartament cu 4 camere. Suprafetele apartamentelor sunt generoase, in jur de 110 mp. – suprafata utila.

Cel situat la mansarda, cu o arhitectura spectaculoasa, are o suprafata construita de aproximativ 250 mp. Deasemenea, toate apartamentele beneficiaza de finisaje interioare de cea mai buna calitate, ce face diferenta intre proiectele existente pe piata, calitate care este simtita din plin in derularea acestui proiect.

Toate apartamentele sunt elegant mobilate cu mobilier de import, iar baile si bucatariile sunt impecabil finisate si utilate cu materiale si utilaje de import.

Intreaga cladire dispune de un sistem central de incalzire, iar fiecare apartament de sisteme proprii de contorizare. Bineinteles, exista si un sistem de supraveghere permanenta.

La etajul I al cladirii a fost amenajat un spatiu in care exista un modern jacuzzi prevazut cu sisteme audio-video.

Demisolul ofera un salon “de tout le jour”, salon ce poate avea diverse functiuni (restaurant, sala de conferinte, caffe concert, etc.), avand o capacitate de aproximativ 50 locuri. Din salon se iese in curtea interioara ingenios amenajata, putand fi usor folosita pe timpul verii ca terasa.

Tot la demisolul cladirii, pe latura de intrare din cladire in salon, se afla un bar performant utilat, dar si sauna.

Curtea, cu o arie destul de mare (aproximativ 750 mp.), ofera spatii de parcare pentru toate apartamentele, insa si spatii de recreere – alei si gradini cu specific montan.

Amplasarea constructiei, componenta si structura apartamentelor, dispunerea utilitatilor, cat si a functiunilor spatiilor comune indeamna spre achizitionarea acesteia in intregime. Cladirea se muleaza, numai in intregul sau, activitatilor de perfectionare, de consultanta si chiar de recreere a personalului unor companii de anvergura, a unor cabinete de avocatura, notariate, etc.

BogdanPrezentare